Karvinský deník: V Albrechticích hodlají v zimě pracovat na obraně

Čtyřiadvacet získaných bodů a páté místo v tabulce. Taková je aktuální pozice Albrechtic v I.A třídě.

Jeden z trojice celků, který dokázal za 13 kol nastřílet soupeřům 40 a více gólů (těmi druhými jsou Orlová a vedoucí Petřvald na Moravě), by s podzimem měl být spokojen. „Jenže já jsem maximalista a rezervy tam vidím,“ zasmál se úvodem kouč Baníku Radek Nešpor. „Ale jsem docela spokojený,“ dodal smířlivě.

Baník ztrácí na vedoucí Petřvald deset bodů, postup do krajského přeboru proto akutně neřeší. „Tuto sezonu to asi nevyjde, jsou tam hladovější vlci,“ uvědomuje si Nešpor sílu svých protivníků. „My v tuto chvíli hlavně potřebujeme doplnit kádr a stabilizovat klub,“ upřesnil.

Podle Nešpora Albrechtice nedisponují takovými finančními prostředky jako okolní kluby a o to těžší bude jejich pozice na přestupovém trhu. „Chceme klub pozvednout, takže nemůžeme moc utrácet,“ říká kouč Baníku, jenž by však nějaké posily rád přivedl.

Albrechtice se na podzim prezentovaly útočnou hrou a diváci se na jejich zápasech nenudili. Ve druhé části podzimu prohrál Baník jen dvakrát, pokaždé dokázal nastřílet minimálně dvě branky. Rozloučil se kanonádou proti Jistebníku.

Na druhou stranu – 22 inkasovaných branek je hodně a ví to i Nešpor. „Víme, kde nás tlačí bota. Musíme zapracovat na herním projevu obrany. Proto v přípravě vyzkoušíme nějaké nové hráče a uvidíme, jestli se nám vhodně povede doplnit kádr,“ dívá se Nešpor směrem k dalším týdnům.

Další výsledky: Jablunkov – Albrechtice 3:2, Albrechtice – Smilovice 4:2, Libhošť – Albrechtice 2:2, Albrechtice – Stonava 2:2, Lučina – Albrechtice 4:2, Albrechtice – Jistebník 6:2

Odkaz na článek ZDE

Zdroj: karvinsky.denik.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *