Třetí letní zkouška, duel s Petrovickou lokomotivou

Baník v letní přípravě už má za sebou soupeře z 1. A třídy a z 1. B třídy a jako třetí přichází na řadu soupeř z Krajského přeboru. V sobotu 27. července se představí Baník opět na domácí přírodní trávě tentokrát hlavního hřiště, kde od 10.45 hodin vyzve tým – TJ Lokomotiva Petrovice.

V sobotu na domácí trávě tentokrát hlavního hřiště čeká Banikovce třetí přípravný duel v rámci letní přípravy. Albrechtičtí se představí svým fanouškům již po třetí v domácím prostředí v letní přípravě.

Albrechtičtí na úvod přípravy v sobotu 13. července doma prohráli s týmem FC Vřesina výsledkem 3:4 a poté za týden, také v sobotu. Doma porazili tým TJ Sokol Věřňovice výsledkem 6:3. Tentokrát čeká Baníkovce jeden z těch hodně těžkých soupeřů, a to tým – TJ Lokomotiva Petrovice.

Přípravné utkání FK Baník Albrechtice – TJ Lokomotiva Petrovice startuje v sobotu 27. července od 10:45 hodin na domácí přírodní trávě hlavního hřiště v Albrechticích. Přijďte naše hráče podpořit a uvidíte, jak se fotbalisté A mužstva připravují na novou sezónu!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *