Baník čeká sobotní utkání v Hrabové

Fotbalisté Baníku protáhli svou sérii zápasů bez porážky na šest utkání. Po vítězství v Jistebníku výsledkem 0:3 zajíždějí na půdu Hrabové. Zatímco je Baník na 7. místě, Hrabová se nachází na 13. příčce se sedmibodovou ztrátou. Baníku se v Hrabové docela daří, minulou sezónu si odvezl bod za remízu 3:3. Sedmé jarní mistrovské utkání má výkop v sobotu 4. května od 16:30 hodin.

Baník: důležitá výhra v Jistebníku

Šest jarních zápasů, čtyři vítězství, dvě remízy, žádná porážka. Skóre 18:3. 14 získaných bodů. To je skvostná bilance albrechtického Baníku v probíhající druhé polovině letošní sezony. Zatím poslední utkání odehráli Baníkovci na horké půdě v Jistebníku. Tento zápas byl velmi  důležitý. Tento souboj vyzněl lépe pro Baník, který si vítězství zajistil díky dvěma brankám Chumchala a Sviraće a Baník si tak odvezl do Albrechtic nesmírně cenné a důležité tři body.

Baník tak po šesti kolech jarní části 1. A třídy skupiny B je na 7. pozici se ziskem pětadvaceti body a skóre 32:31. Bilance Baníku je z devatenácti utkání – sedm výher, čtyři remízy a osm porážek. Nejlepším střelcem Baníku je Antonín Chumchal s osmi góly.

Hrabová: na jaře tři vítězství

Sobotní soupeř z Hrabové na úvod jara zaznamenal velmi důležité dvě vítězství, kdy doma porazil Dobratice (3:2) a vyhrál v Jablunkově (1:0). Poté však přišla domácí porážka v derby s Vratimovem (0:3) a následovala prohra v Orlové (1:3). Poté Hrabová uhrála remízu 1:1 s lídrem z Bystřice a v posledním dosavadním mistrovském utkání Hrabová získala velmi důležité tři body ve Smilovicích po výhře 1:2.

Tým Hrabové tak po devatenácti odehraných utkáních nachází v soutěžní tabulce na 13. místě s celkovým skóre 28:46 a celkovým počtem osmnácti bodů. Bilance týmů Hrabové je z devatenácti odehraných utkání – pět vítězství, tři remízy a jedenáct porážek. Nejlepším střelcem Hrabové je se osmi trefami Daniel Nováček.

Vzájemná bilance: oba soupeři se potkali v historii celkem pětkrát

Oba týmy se potkaly proti sobě v historii pětkrát. Dvě utkání skončila nerozhodně a třikrát se z vítězství radoval Baník. Poslední vzájemný duel podzimní části Baník jasně ovládl a zvítězil doma výsledkem 4:0. Sobotní velmi zajímavé a další těžké utkání má výkop v 16:30, tak přijeďte vytvořit našim hráčům k tomuto utkání bouřlivou kulisu!

Předzápasové statistiky:

Poslední vzájemný zápas:

FK Baník Albrechtice – TJ Sokol Hrabová 4:0 (8. kolo I.A třídy sk. B, neděle 23.9.2018)
Branky: 6. Chumchal Antonín, 20. Kociolek Jakub, 84. Antonín Bruno, 90. Izaiáš Tomáš
Baník Albrechtice: Mato – Žyla D., Wojciechowski, Wojtyna, Dorozlo – Kubiena (29. Pasz), Kvapil (21. Izaiáš), Klus (73. Hovůrka), Kociolek Jakub (83. Hogh) – Antonín, Chumchal
TJ Sokol Hrabová: Kavulok – Havlíček (60. Ciesarik V.), Gomola (71. Kulveit), Bahr, Loska – Pivko (67. Mrva), Ciesarik O., Šimon, Myšák – Forman (81. Raška), Nováček

Poslední zápasy obou soupeřů:

SC Smilovice – TJ Sokol Hrabová 1:2 (20. kolo I.A třídy sk. B, 28.4.2019)
Branky: 20. Przyczko Filip z pok. kopu – 26. Nováček Daniel, 73. Forman Ivo
TJ Sokol Hrabová: Lukša – Ciesarik, Kroker J., Havlíček, Brablec – Kot, Nováček, Šimon, Kulveit – Forman (90. Mrva), Vrona (62. Kroker V.)

TJ ISMM Jistebník – FK Baník Albrechtice 0:3 (20. kolo I.A třídy sk. B, 28.4.2019)
Branky: 5. a 24. Chumchal Antonín, 90. Svirać Dejan
Baník Albrechtice: Mato – Pařík, Kociolek Jakub, Vagner, Izaiáš (74. Hovůrka) – Kubiena, Klus (69. Dorozlo), Žyla M., Kvapil, Chumchal – Antonín (63. Svirać)

Vzájemné zápasy obou soupeřů:

Sezona 15/16: HRABOVÁ – BANÍK 1:4, BANÍK – HRABOVÁ 1:1
Sezona 17/18: BANÍK – HRABOVÁ 2:0, HRABOVÁ – BANÍK 3:3
Sezona 18/19: BANÍK – HRABOVÁ 4:0

Mistrovské utkání 21. kola 1. A třídy skupiny B začíná na stadionu v Hrabové v sobotu 4. května v 16:30 hodin. Neváhejte a přijeďte podpořit Baník v dalším těžkém a důležitém utkání v jarní části o mistrovské body, uvidíte souboj kvalitních týmů soutěže! Náš tým potřebuje v tomto velmi těžkém a důležitém utkání vaši podporu! Na zápas byla nominována trojice sudích Pavol Jantoš – Vojtěch Matějek – Gustav Dytko. Jak toto další jarní venkovní mistrovské utkání dopadne, Vás budeme samozřejmě informovat i na našem webu a Facebook stránce.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *