Výhra o dvě branky, Horní Suchá – Baník Albrechtice 2:4

Hodně šancí, čtyři vstřelené góly a dva v kolonce inkasovaných. Svěřenci Radka Nešpora zvládli v sobotu 9. února i druhý duel zimní přípravy, tentokrát porazili v Horní Suché domácí tým výsledkem 2:4 po dvou gólech Michala Kvapila, kterého doplnili na listině střelců Marcin Žyla a David Dorozlo, když oba se trefili jednou.

TJ Depos Horní Suchá – FK Baník Albrechtice 2:4 (1:2)

Do utkání na nové umělé trávě v Horní Suché, kde se oba týmy utkaly poprvé vstoupil lépe Baník, když se dostal do vedení po výborně zahraném volném přímém kopu na jehož konci poslal míč za záda domácího brankáře Marcin Žyla. V prvním poločase se měnilo skóre ještě dvakrát. Nejdříve navýšil vedení Baníku krásnou střelou z dálky David Dorozlo a poté ještě před přestávkou snížil na 1:2 po ztrátě míče na levé straně hřiště domácí Filip Kux. První poločas tak skončil zaslouženým výsledkem 1:2 ve prospěch Baníku.

Do druhého poločasu vstoupil lépe domácí tym, když Filip Kux využil chyby obránce Baníku na polovině hřiště a v samostatném úniku na brankáře Baníku uspěl a skóre utkání vyrovnal. Baník však vyrovnávací branka nepoložila a za nedlouhou po vyrovnávací trefě domácích vrátil svým hráčům zasloužené vedení Michal Kvapil, který se uvolnil na pravé straně hřiště a nechytatelnou trefou pod horní tyčku domácí branky změnil po páté skóre utkání. V utkání padla ještě jedna branka, a to do sítě domácího týmů, když nepřesnou rozehrávku domácího brankáře zachytil Jakub Kociolek, který přesnou přihrávkou našel volného Michala Kvapila, a ten umístěnou střelou k tyčce domácí branky zaznamenal v utkání druhou brankou a uzavřel skóre utkání na konečných 2:4 ve prospěch Baníku.

Branky: Kux Filip 2 – Kvapil Michal 2, Žyla Marcin, Dorozlo David

Sestava Baníku: Mato – Pařík, Hovůrka, Vagner, Šlampiak – Svirać, Kociolek Jakub, Dorozlo, Žyla M., Hogh – Kvapil

Další přípravný zápas před startem jarní části čeká na fotbalisty Baníku v neděli 17. února, kdy se představí na umělé trávě Městského fotbalového areálu v Havířově – Prostřední Suché proti týmů FK Gascontrol Havířov. Začátek tohoto přípravného utkání je ve 14 hodin.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *