Karvinský deník: Albrechtice přezimují na předposledním místě

Fotbalistům Albrechtic závěr podzimu vůbec nevyšel. Prohráli čtyři zápasy v řadě a propadli se na předposlední místo I.A třídy.

Baník dostal v pátém kole pětigólový výprask na půdě Smilovic a tehdejší trenér Jaroslav Goj na lavičce týmu skončil. Místo něj se Albrechtic ujal Radek Nešpor, jenž v úvodních dvou zápasech uhrál s týmem čtyři body. Po domácí výhře nad Lučinou však přišel nezvládnutý závěr podzimu a čtyři duely v řadě, které Albrechtice prohrály. Ve Starém Městě to bylo 1:4, doma se Stonavou 2:3, v Libhošti také 2:3 a s Dobraticemi 1:2.

„Nevěděl jsem, co od týmu čekat, realita je však hodně špatná,“ nezastírá Nešpor, jehož tým se v tabulce propadl na předposlední místo.

Největší problém Baníku? Góly v posledních minutách hry. Takto Albrechtice prohrály skvěle rozehrané derby se Stonavou, v Libhošti a jeden gól jim chyběl i v posledním utkání podzimu proti Dobraticím. „Máme problém s fyzičkou a disciplínou,“ uvědomuje si Nešpor. Albrechtice tak čeká náročná zima.

„Když vidím, že máme jen jedenáct bodů, tak se propadám hanbou. Musíme pořádně potrénovat a dát dohromady nějaký systém, který týmu bude sedět. Ten, který jsme zvolili, totiž očividně není ten pravý,“ ví Nešpor, který chce tým posílit.

Ideální by bylo přivést nového hráče do každé řady. „Problém totiž je, že tady jsou pořád ti stejní fotbalisté. Za poslední dobu přišlo minimum posil do základu,“ říká trenér Albrechtic. „Taky mám pocit, že někteří hráči o to svoje místo nechtějí ani bojovat,“ míní.

Nešpor si však uvědomuje, že sehnat v okolí kvalitní hráče, kteří by ihned mohli naskočit do základní sestavy, bude složité. Tím spíš, když je Baník předposlední. V Albrechticích ale nepanikaří. „Sestup? Na ten vůbec nemyslíme, to nemůžeme dopustit,“ uklidňuje Nešpor.

Odkaz na článek ZDE

Zdroj: karvinsky.denik.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *