V úterý večer generálka s Petrovicemi

Příprava na nový soutěžní ročník směřuje do svého finále. Již v úterý čeká Baníkovce poslední přípravný zápas a zároveň generálka na start 1.A třídy skupiny B. V domácím prostředí se svěřenci trenéra Jaroslava Goje střetnou s týmem TJ Lokomotiva Petrovice. Výkop je naplánován na 17:30 hodin.

Tým Lokomotivy Petrovice byl ještě donedávna účastníkem Divize E. Do této soutěže postoupily Petrovice v sezóně 2009/10. Uplynulý ročník se jim ale vůbec nepovedl, když skončily na čtrnáctém místě a po osmi letech sestoupily do krajského přeboru, ve kterém již mají za sebou první kolo, když v sobotu 4. srpna doma přehráli tým Šenova výsledkem 3:1. Takže pro Petrovice to generálka na nový soutěžní ročník nebude, ale úterní soupeř to bude brát jako utkání, aby se nově tvořící mužstvo více sehrálo. Zajímavý duel to bude určitě pro nového trenéra Petrovic Dušana Kohúta, který ještě nedávno působil na albrechtické lavičce.

Pro Baníkovce bude úterní zápas generálkou na start 1.A třídy skupiny B. Trenér Baníku Jaroslav Goj odehrál již celkem čtyři utkání. Nejdříve v prvním přípravném utkání prohráli s týmem Českého Těšína 2:5. Poté přišil dvě výhry, a to nejdříve s týmem TJ Havířov – Dolní Datyně (3:2) a s nováčkem 1.B třídy skupiny C, se Záblatím (10:0). V dosavadním posledním přípravném utkání se Baník střetnul v sobotu s devatenáctkou MFK Havířov, se kterou si poradil výsledkem 4:2.

Poslední přípravný zápas Baníku začíná v úterý 7. srpna v 17.30 hodin v areálu FK Baník Albrechtice. Přijďte podpořit naše hráče a navštivte tak poslední přípravné utkání FK Baník Albrechtice – TJ Lokomotiva Petrovice a uvidíte, jak se fotbalisté A mužstva připravují na novou sezónu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *