Čtvrtým soupeřem v přípravě bude devatenáctka Havířova

Čtvrtý test čeká na svěřence Jaroslava Goje. Po sobotním utkání proti Záblatí se fotbalisté Albrechtického Baníku představí opět v sobotu dopoledne v dalším přípravném zápase. Opět se představí na domácí půdě, kde změří síly s týmem MFK Havířov U19. Začátek sobotního přípravného utkání je v 10 hodin. 

Po dvou mužstvech z krajského přeboru (Český Těšín, Dolní Datyně) a 1.B třídy skupiny C (Záblatí) je nyní na pořadu konfrontace s účastníkem Moravskoslezské dorostenecké divize skupiny E, a to s devatenáctkou MFK Havířov.

Baníkovci zatím tak odehráli již tři zmiňovaná utkání, ve kterých jednou dvakrát vyhráli a jednou prohráli. Nejdříve v prvním přípravném utkání prohráli s týmem Českého Těšína 2:5. Poté přišil dvě výhry, a to nejdříve s týmem TJ Havířov – Dolní Datyně (3:2) a v posledním dosavadním odehraném přípravném utkání s nováčkem 1.B třídy skupiny C, se Záblatím (10:0). Baníkovci by měli již za sebou čtyři přípravná utkání, ale středeční utkání s týmem TJ Sokol Věřňovice muselo být zrušeno ze strany soupeře a náhradního soupeře se nepodařilo sehnat.

Čtvrtý přípravný zápas Baníku začíná v sobotu 4. srpna v 10 hodin v areálu FK Baník Albrechtice. Přijďte podpořit naše hráče a navštivte tak utkání FK Baník Albrechtice – MFK Havířov U19 a uvidíte, jak se fotbalisté A mužstva připravují na novou sezónu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *