Domácí loučení se sezónou obstará duel s Libhošti

Na svěřence Jaroslava Goje čeká poslední domácí vystoupení v tomto ročníku 1. A třídy. V rámci 26. kola přijede do Albrechtic dvanáctá Libhošť. Baník bude chtít získat tři body a bude se chtít rozloučit v posledním domácím utkání sezóny vítězně, ale nebude to mít vůbec jednoduché, jelikož přivítá tým hrající o záchranu FC Libhošť, který potřebuje nutně každý bod. Tým Baníku se aktuálně nachází na 10. místě a tuto pozici budou chtít vylepšit a v neděli doma zvítězit. Utkání se odehraje v neděli od 17:00 hodin. V neděli se tedy odehraje poslední domácí mistrovské zajímavé utkání, na kterém nesmíte chybět!

Baník: z Jistebníku bez bodů

Baníkovci se představí naposledy na domácím hřišti v této sezóně. V minulém kole Baník prohrál na hřišti týmů TJ ISMM Jistebník, když poločasový stav byl 1:0 pro domácí. Za domácí se nejdříve prosadil v 13. minutě Lukáš Andrys a v 61. minutě pečetil domácí vítězství Petr Mohyl.

Co se týče mistrovské bilance, tak z prozatímních třiadvaceti odehraných utkání mají Baníkovci devět vítězství, tři remízy, jedenáct proher a na kontě 30 bodů a celkové skóre 41:45, což pasuje Baník na 10. místo soutěžní tabulky.

Libhošť: již osm utkání bodově naprázdno

Nedělní soupeř z Libhoště nezažívá moc dobré období. Libhošť totiž již osm utkání nezískal ani bod a naposledy bodoval 14. dubna, kdy vyhrál 0:1 na hřišti Vendryně. V posledním odehraném utkání Libhošť prohrála na domácím hřišti s týmem ze Starého Města u Frýdku – Místku výsledkem 0:3.

Co se týče mistrovské bilance, tak z prozatímních třiadvaceti odehraných utkání má tým Libhoště šest vítězství, tři remízy, čtrnáct proher a na kontě 21 bodů a celkové skóre 30:52, což pasuje tým Libhoště na 12. místo soutěžní tabulky.

Vzájemná bilance: ve prospěch Baníku

Oba týmy se střetli ve vzájemných utkáních čtyřikrát, a to v rámci Krajského poháru MS KFS na jaře 2012 na hřišti Libhoště, kde Baníkovci po gólech domácího Daniel Symerského a Daniela Velarta prohráli 2:0. Poprvé v mistrovských bojích v podzimní části kdy Baníkovci doma vyhráli s Libhoštěm 3:1. Podruhé v mistrákách na jaře minulé sezóny, kdy Baník zvítězil v Libhošťi 3:4 a potřetí v mistrovském utkání na podzim v Libhošti, kde utkání skončilo nerozhodně 1:1. Oba týmy budou chtít bodovat za tři body, a tak se dá očekávat velmi zajímavě a kvalitní utkání, ve kterém půjde o důležité body. Proto přijďte podpořit Baník v posledním domácím mistrovském utkání v této sezóně. Hráči budou potřebovat vaši podporu!

Předzápasové statistiky:

Poslední vzájemný zápas:

FC Libhošť – FK Baník Albrechtice 1:1 (13. kolo I.A třídy sk. B, sobota 18.11.2017)
Branky: 17. Blažek Tomáš – 59. Chumchal Antonín
FC Libhošť: Martinovský – Symerský, Velart, Pojezdala, Juřena (82. Blažek M.) – Čapka Pat. (55. Čapka Pav.), Fendrich, Palička, Bartoň – Blažek T., Čapka Jar.
FK Baník Albrechtice: Stach – Kulhánek, Čoček, Vagner, Pasz – Žyla, Edr (84. Goj), Wojtyna, Izaiáš – Chumchal, Čižmář

Poslední zápasy obou soupeřů:

TJ ISMM Jistebník – FK Baník Albrechtice 2:0 (25. kolo I.A třídy sk. B, 26.5.2018)
Branky: 13. Andrys Lukáš, 61. Mohyla Petr
FK Baník Albrechtice: Mato – Žyla D., Věčorek, Hovůrka, Pasz (83. Chmiel) – Kociolek Jakub, Dorozlo, Vagner, Izaiáš – Lojek (79. Goj), Chumchal

FC Libhošť – TJ DURMAN Staré Město 0:3 (25. kolo I.A třídy sk. B, 27.5.2018)
Branky: 32. Papaj Daniel z pok. kopu, 85. Sládeček Roman, 88. Hopp Tomáš
FC Libhošť: Mička – Symerský, Velart, Pojezdala, Juřena – Čapka Pat., Melčák, Eckelsberger (77. Bolek), Pham – Vavřík, Čapka Jar.

Vzájemné zápasy obou soupeřů:

Sezona 11/12: LIBHOŠŤ – BANÍK 2:0
Sezona 16/17: BANÍK – LIBHOŠŤ 3:1, LIBHOŠŤ – BANÍK 3:4
Sezona 17/18: LIBHOŠŤ – BANÍK 1:1

Utkání 26. kola 1. A třídy skupiny B začíná na albrechtickém stadionu v neděli 3. června 17:00 hodin. Neváhejte a přijďte podpořit Baník v posledním domácím důležitém utkání o mistrovské body, uvidíte kvalitní souboj! Náš tým potřebuje v tomto posledním domácím těžkém utkání v této sezóně vaši podporu! Přijďte Baníkovcům vytvořit vítěznou kulisu v posledním domácím mistrovském utkání! Na zápas byla nominována trojice sudích Jakub Kielar – Marek Švec  – Adam Folvarčný. Jak toto poslední domácí mistrovské utkání v této sezóně dopadne, Vás budeme samozřejmě informovat i na našem webu a Facebook stránce.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *