Co se událo v Albrechtických týmech mládeže za poslední dny?

Přinášíme Vám informace ohledně našich mládežnických týmů. Podívejte se, co se událo u Albrechtických týmů mládeže za poslední dny.

3. května – Mladší přípravka měla kolem svátků napilno. V sobotu se kluci představili na turnaji v Zašové. V pondělí si zajeli na první kolo okresní fotbalové soutěže do Horních Bludovic a na 1. máje se naši borci představili na turnaji v Hlučíně.


3. května – Dnes se naše starší přípravka představila v domácím prostředí proti týmu MFK Karviná. Klukům vyšel dnešní zápas na jedničku, k vidění byly moc hezké akce.


6. května – Kluci ze starší přípravky si v sobotu zahráli na trianglu ve Frýdku – Místku. Spolu s týmy MFK Frýdek – Místek a SFC Opava si užili dopoledne nabité fotbalem. Náš tým byl doplněn kluky z přípravky mladší, kteří tak měli možnost získat nové zkušenosti s pětkovým fotbalem. Oba naše týmy předvedly kvalitní výkon.


7. května – Dnešní odpoledne patřilo mladší přípravce, která se zúčastnila dalšího kola OFS Karviná v Dolních Datyních. Jelikož se část mladší přípravky ročníků 2009 zúčastnila sobotního trianglu ve Frýdku Místku, tak byla dnes na řadě mladší část a to ročníků 2010. Kluci si nevedli vůbec špatně a sehráli moc hezké zápasy.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *