27. kolo: Fotbalisté Baníku míří na hřiště Hrabové

Na hřišti Hrabové se v sobotu odpoledne odehraje souboj dvou sousedů v tabulce. Šestá Hrabová přivítá na svém stadionu čtvrtý Baník, mezi oběma soupeři je tříbodový rozdíl, a tak se dá očekávat napínavý boj o další mistrovské body. Oba týmy v minulém kole vyhráli, Hrabová si přivezla po výhře 1:3 v Libhošti domů tři body a Baník doma přehrál jasně tým Vendryně 6:0. Podzimní střetnutí zvládli lépe hráči Baníku, kteří doma zvítězili výsledkem 2:0. Sobotní utkání v Hrabové začíná v 16.30 hodin.

Baník: zasloužené a vysoké vítězství proti týmů TJ Vendryně

Baník může být se vstupem do jara docela spokojený. Tři vítězství a dvě porážky taková je bilance v jarní části Baníku. Nejdříve zbytečně Baník doma prohráli s týmem Dobratic výsledkem 2:3, když vedl 2:0. Poté Baník vyhrál na půdě jednoho z největších aspirantu na postup, a to v Brušperku výsledkem 0:3. V dalším utkání porazil tým Bystřice výsledkem 3:1. Následně Baník prohrál těsně 2:1 na půdě týmů TJ Havířov – Dolní Datyně a v posledním dosavadním odehraném utkání si doma v pohodě Baník poradil s týmem Vendryně výsledkem 6:0, když pět branek vstřelil Antonín Chumchal a jednu Tomáš Izaiáš.

Co se týče mistrovské bilance, tak z prozatímních osmnácti odehraných utkání mají Baníkovci devět vítězství, jednu remízu, osm proher a na kontě 28 bodů a celkové skóre 36:34, což pasuje Baník na 4. místo soutěžní tabulky.

Hrabová: v jarní části stoprocentní

Sobotní soupeř Baníku – TJ Sokol Hrabová jsi lepší vstup do jarní části ani přát nemohl. Hrabová totiž z dosavadních čtyřech odehraných utkáních všechny vyhrála a v jarní části je tak Hrabová stoprocentní. První kolo, které měla Hrabová odehrát v Jablunkově se odložilo, a tak první soupeř na jaře byl pro tým Hrabové na domácí půdě tým Dobré, se kterým si Hrabová poradila výsledkem 3:1. Poté Hrabová vyhrála v Sedlišti výsledkem 1:3, doma s Jistebníkem výsledkem 4:2 a v posledním dosavadním odehraném utkání jsi Hrabová přijela pro tři body do Libhoště za výsledek 1:3.

Co se týče mistrovské bilance, tak z prozatímních sedmnácti odehraných utkání má tým TJ Sokol Hrabová sedm vítězství, čtyři remízy, šest proher a na kontě 25 bodů a celkové skóre 29:26, což pasuje Hrabovou na 6. místo soutěžní tabulky.

Vzájemná bilance: oba soupeři se potkali v historii jen třikrát

Oba týmy se potkaly proti sobě v historii jen třikrát. Jedno utkání skončilo nerozhodně a dvakrát se z vítězství radoval Baník. Poslední vzájemný duel na podzim v Albrechticích zvítězil Baník výsledkem 2:0 po dvou brankách Tomáše Izaiáše. Sobotní velmi zajímavé a další těžké utkání má výkop v 16:30, tak přijďte vytvořit našim hráčům k tomuto utkání bouřlivou kulisu!

Předzápasové statistiky:

Poslední vzájemný zápas:

FK Baník Albrechtice – TJ Sokol Hrabová 2:0 (8. kolo I.A třídy sk. B, neděle 4.10.2017)
Branky: 18. a 54. Izaiáš Tomáš
FK Baník Albrechtice: Stach – Kulhánek, Korzeniowski, Vagner, Edr (78. Pasz) – Žyla D., Čižmář (72. Marcol), Wojtyna, Izaiáš – Chumchal (84. Věčorek), Lojek
TJ Sokol Hrabová:  Herda – Kroker (46. Hybel), Bahr, Mohelník, Raška – Forman (76. Vrona), Šimon, Kot, Pivko (61. Ročňák) – Gomola, Nováček

Poslední zápasy obou soupeřů:

FC Libhošť – TJ Sokol Hrabová 1:3 (20. kolo I.A třídy sk. B, 22.4.2018)
Branky: 80. Juřena Tomáš – 48. a 57. Šimon Michal, 87. Vrona Vít
TJ Sokol Hrabová: Herda – Bahr, Kroker, Raška, Mohelník (82. Vrona) – Gomola, Šimon, Kot, Ciesarik – Forman (73. Krpec), Nováček (84. Ročňák)

FK Baník Albrechtice – TJ Vendryně 6:0 (20. kolo I.A třídy sk. B, 22.4.2018)
Branky: 7., 12., 53. (z pok. kopu), 88. a 90. Chumchal Antonín, 69. Izaiáš Tomáš
FK Baník Albrechtice: Stach – Kulhánek, Korzeniowski), Hovůrka (74. Goj), Vagner (16. Pařík) – Dorozlo – Žyla D., Kociolek Jakub, Izaiáš – Chumchal, Kociolek Jan (46. Lojek)

Vzájemné zápasy obou soupeřů:

Sezona 15/16: HRABOVÁ – BANÍK 1:4, BANÍK – HRABOVÁ 1:1
Sezona 17/18: BANÍK – HRABOVÁ 2:0

Utkání 21. kola 1. A třídy skupiny B začíná na stadionu v Hrabové v sobotu 28. dubna 16:30 hodin. Neváhejte a přijeďte podpořit Baník v důležitém utkání o mistrovské body, uvidíte souboj kvalitních týmů soutěže! Náš tým potřebuje v tomto těžkém utkání vaši podporu! Přijeďte Baníkovcům vytvořit vítěznou domácí kulisu! Na zápas byla nominována trojice sudích Marek Švec – Radek Poledník – Filip Kotala. Jak toto další venkovní jarní mistrovské utkání dopadne, Vás budeme samozřejmě informovat i na našem webu a Facebook stránce.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *