Akce pod názvem Vítání fotbalového jara FK Baník Albrechtice se velmi podařila

V sobotu 14. dubna 2018 se uskutečnila zábava, kterou pořádal klub FK Baník Albrechtice. Tato společenská akce nesla název Vítání fotbalového jara a uskutečnila se ve Stonavské restauraci. Pořádání se ujali rodiče a trenéři přípravek. Počet účastníků se nakonec zastavil na úctyhodném čísle 103 !!! Zúčastnili se ji rodiče, trenéři mládeže či A – týmů, hráči A – týmů, fotbaloví přátelé našeho klubu a také sponzoři klubu, kteří nám celoročně pomáhají udržovat nadstartní podmínky pro naši mládež. O perfektní zábavu a hudbu se staral DJ Rostislav Jež, který byl opravdu vynikající a všichni účastníci se spolu s nim bavili do brzkých ranních hodin. Cílem této akce bylo ještě více stmelit už tak výborný kolektiv rodičů a přátel klubu, což se do puntíku podařilo. 

Každá taková akce se neobejde bez podpory sponzorů a tímto bychom chtěli poděkovat p. Vojtěchu Legindimu, který nám připravil perfektní prostředí sálu Stonavské restaurace a také se postaral o skvělou večeři pro všechny účastníky této akce. Do tomboly přispěli svými dary také p. Bronislav Miczka, firma Čisté Dřevo, Stonavská Restaurace, p. Markéta Križanová, Radka Križanová, Renáta Cyžová, Tomáš Pařík, MUDr. Stanislav Kowalski a také firma Zinasport. Každý dar moc potěšil, proto Vám patří velký dík.

„Celá akce předčila naše očekávání, co se týče účasti, tak také atmosféry, která byla jedním slovem parádní. Všichni jsme se výborně pobavili až do brzkých ranních hodin. Parta trenérů, rodičů či sponzorů kolem našeho  mládežnického fotbalu, která se tvoří již několik let je opravdu vynikající a pro nás trenéry je radost v tomto prostředí pracovat či se s těmito lidmi sejít při takové akci. Všem patří velký dík a už teď všichni tušíme, že tato akce nebyla jen nárazová, ale stane se v našem klubu tradicí,“  ohodnotil celou zábavu jeden z organizátorů Lukáš Hawlasek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *