V neděli Baník vyrukuje na Staré Město!

První kolo 1. A třídy skupiny B připravilo pro fanoušky v Albrechticích pikantní souboj mezi domácím týmem FK Baník a hostujícím 1. SC Staré Město. Zápasy s tímto mladým týmem, který vede Petr Němec starší, vždy měly náboj a v neděli se dá v Albrechticích čekat jistě zajímavý souboj. Jedná se o poslední podzimní mistrovské utkání Baníku před domácím publikem. Začátek utkání je naplánován na 14:00.

Nedělní souboj mezi Albrechticemi a Starým Městem bude zahájen již ve dvě hodiny po poledni a slibuje jistě zajímavý souboj. Hosté aktuálně okupují čtvrté místo a domácí se budou chtít před domácím publikem ukázat a získat důležité tři body. Baníkovci sehráli mistrovské utkání již před dvěma týdny doma s Jistebníkem (výhra 1:0), jelikož minulý víkend kvůli nepříznivému počasí v Libhošťi nehráli.

Hráči Starého Města se v letošní sezóně zatím nemusí za své výkony vůbec stydět. Při bilanci šesti výher, dvou remíz a čtyř porážek okupuje aktuálně čtvrtou příčku a čeří ve velmi vyrovnané tabulce postupové vody společně.

Zatímco Baník v posledním utkání, jak již bylo zmíněno, vyhrál doma s Jistebníkem ve velmi těžkém a vyrovnaném utkání 1:0 díky gólů Tondy Chumchala, tak Staré Město si domů přivezlo bod za remízu na hřišti Vendryně výsledkem 3:3. Oba týmy budou chtít v neděli uspět a získat tři body.

V nedělním utkání jistě budou Baníkovci chtít Starému Městu oplatit loňské vzájemné zápasy. Baníku se totiž proti Starému Městu nedařilo. V podzimním domácím utkání tehdy Baníkovci prohráli 1:3 a v jarní odvetě 3:0.

Zápas 1. kola 1. A třídy skupiny B mezi Albrechticemi a Starým Městem startuje v neděli od 14:00.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *