Prvním soupeřem mužstvo Horní Suché

Albrechtičtí fotbalisté od pondělí trénují a chystají se na další soutěžní ročník v 1. A třídě skupiny B. Vrcholem prvního týdne je sobotní duel proti soupeři, který hraje 1. B třídu skupiny C – TJ Depos Horní Suchá. Začátek prvního přípravného utkání je v 10.00 hodin.

V pondělí 17. července začali svěřenci nového trenéra Jaroslava Goje letní přípravu před další sezonou a hned v sobotu 22. července se utkají na domácím přírodním trávníku v areálu FK Baník Albrechtice s účastníkem 1. B třídy skupiny C, celkem TJ Depos Horní Suchá. Přijďte se tedy podívat na určitě zajímavé přípravné utkání.

Jak již bylo psáno výše, pro fotbalisty Baníku půjde o první přípravný zápas po zahájení letní přípravy. V sobotu 22. července se tedy Baník na domácí půdě střetne s tradičním týmem v přípravných utkáních TJ Depos Horní Suchá.

Zápas začíná v sobotu 22. července v 10.00 hodin v areálu FK Baník Albrechtice. Přijďte podpořit naše hráče a navštivte tak utkání FK Baník Albrechtice – TJ Depos Horní Suchá a uvidíte, jak se fotbalisté A mužstva připravují na novou sezónu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *