Příprava Baníkovcům na jarní část začne 17. ledna

Albrechtičtí fotbalisté se již před několika týdny rozešli na dovolenou. Do kabiny se vrátí až v úterý 17. ledna, kdy jim začne příprava na jarní část sezóny v 1. A třídě skupiny B. My už nyní přinášíme plán jejich zimní přípravy.

Jaký bude albrechtický program před prvním mistrovským utkáním jarní části vypadat? Po třech týdnech zimní přípravy přijde na řadu první přípravné utkání, a to v sobotu 4. února proti Vratimovu na umělé trávě domácího mužstva. Poté přijde na řadu další přípravné utkání v sobotu 11. února tentokrát na umělé trávě Kovona v Karviné, proti domácí osmnáctce.

Následně se Baník na umělé trávě v Horní Suché utká s tradičním soupeřem v přípravě, a to s týmem FK Slovan Záblatí. Poté se Baník představí v přípravném utkání se soupeřem hrající Krajský přebor, a to tým TJ Havířov – Dolní Datyně. Utkání se odehraje na umělé trávě v Havířově – Prostřední Suché, kde má domácí areál MFK Havířov

Další přípravné utkání sehraje Baník 11. března v rámci okresního poháru OFS Karviná proti mužstvu TJ Internacionál Petrovice. Za týden, a to přesně 18. Března je na řadě již generálka před startem jarní části, kdy se Albrechtičtí střetnou na domácí půdě s týmem TJ Petřvald u Karviné.

Po generálce již mají Baníkovci na programu první mistrovské utkání v jarní části.

Přehled zimní přípravy:

Úterý 17.1. Začátek zimní přípravy

Sobota 4.2. FC Vratimov – Baník Albrechtice (10:00, UT Vratimov)

Sobota 11.2. MFK Karviná U18 – Baník Albrechtice (13:00, UT Karviná – Kovona)

Sobota 18.2. FK Slovan Záblatí – Baník Albrechtice (12:00, UT Horní Suchá)

Sobota 4.3. TJ Havířov-Dolní Datyně – Baník Albrechtice (10:00, UT Havířov)

Sobota 11.3. TJ Internacionál Petrovice – OFS Karviná pohár (16:00, Inter Petrovice)

Sobota 18.3. Baník Albrechtice – TJ Petřvald u Karviné (10:30, Albrechtice)

Pozn. Dny a časy zápasů se mohou změnit. O všech případných změnách budeme samozřejmě ihned informovat.