Nové bannery s nápisem Bufet na hřišti

V okolí areál FK Baník Albrechtice, a to u hlavního vstupu a od příjezdu ze zadu k našemu krásnému fotbalovému areálu máte možnost vidět na plotech dva bannery, na kterých je nápis našeho nového bufetu na hřišti se šipkou směrem přímo k novému bufetu. Bannery se velmi povedly a jsou hezké, tak jako náš nový bufet, který však bohužel kvůli vládnímu nařízení způsobený koronavirem je bohužel momentálně uzavřen. O otevření Vás samozřejmě budeme informovat a budeme rádi, jak budeme moct otevřít, když nás budete pravidelně navštěvovat.

6 thoughts on “Nové bannery s nápisem Bufet na hřišti

  1. Normally I don’t read article on blogs, however I would like to say that this write-up very pressured me to take a look at and do it! Your writing taste has been amazed me. Thanks, very great post.

  2. Attractive portion of content. I simply stumbled upon your blog and in accession capital to claim that I get actually loved account your blog posts. Any way I will be subscribing on your feeds and even I fulfillment you get entry to consistently fast.

  3. Very well written information. It will be supportive to anybody who usess it, as well as yours truly :). Keep up the good work – can’r wait to read more posts.

  4. Howdy! Do you know if they make any plugins to help with Search Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good success. If you know of any please share. Appreciate it!

  5. Very well written story. It will be supportive to anyone who employess it, including myself. Keep up the good work – can’r wait to read more posts.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *