Nejmenší Baníkovci v sobotu reprezentovali za hranicemi

Předpřípravka Baníku se v sobotu 7. prosince zúčastnila Mikulajkoweho turnaje v polské Raciboři, kde odehrála pět utkání proti polským akademiím. Poprvé si zahráli naši nejmenší fotbalisté na větší branky, kde si kluci vyzkoušeli i chytat.

Z pěti utkání ani jednou neprohráli, pouze jednou remizovali. Ve skupině předvedli naši malý fotbalisté super výkon, krásné kličky ozdobené góly, v soubojích o míč  se nebáli a hráli jako z partesu. Poprvé bylo na klucích vidět, že si fotbal užívají plnými doušky a chtějí předvést vše, co se doposud naučili.

Nakonec postoupili ze skupiny z druhého místa pouze o skóre (vstřelili o pár gólů méně). O třetí místo naši Baníkovci vyzvali druhý český tým na turnaji. Z prvu byli kluci trošičku zaskočení, poté ale dotáhli dvougólové manko a rozhodlo se v penaltovém rozstřelu. Penalty kluci krásně prožívali, jako by to bylo finále ligy mistrů. Penaltový rozstřel zaujal dokonce více, jako finále na vedlejším hřišti. Naši kluci výborně reprezentovali, neudělali naší obci i klubu žádnou ostudu, naopak jako jediný neporažený tým si odvezli 3. místo.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *