Zemřel Bronislav Palowski

Bronislav Palowski * 14.7.1931 † 26.10.2019

Vážení sportovní přátelé,

26.10.2019 nás bohužel zasáhla smutná zpráva o úmrtí našeho dlouholetého funkcionáře p. Bronislava Palowského.

Pan Palowski byl v roce 1961 jedním ze zakládajících členů našeho klubu. Od začátku působil ve výboru a byl dlouhodobým tajemníkem až do roku 1989, kdy ze zdravotních důvodů se vzdal funkce. Avšak i v následujících letech zůstal pracovat ve výboru klubu až do roku 1998. Po odstoupení z výboru zůstal klubu věrný a řada příznivců si ho pamatuje z pokladny při mistrovských zápasech. Když už mu zdravotní stav nedovolil plnit ani tuto funkci, stále navštěvoval mistrovské zápasy, aby povzbudil naše fotbalisty k lepším výkonům. Od srpna tohoto roku se však jeho stav zhoršil natolik, že už musel být hospitalizován. Zemřel 26.10.2019.

Za svou obětavou činnost byl v roce 2001 vyznamenán u příležitosti 100. výročí fotbalového svazu Pamětní medailí Českomoravského fotbalového svazu a u příležitosti svých 80. narozenin byl v roce 2011 oceněn nejvyšším vyznamenáním fotbalového svazu – Cenou JUDr. Václava Jíry tehdejším předsedou svazu Ivanem Haškem.

Věříme, že navždy zůstane jak v srdcích všech fanoušků našeho klubu, tak i jeho přátel z řad fotbalových funkcionářů okresu.

Čest jeho památce!

Poslední rozloučení se uskuteční v pondělí 4. listopadu ve 14:30 hodin v katolickém kostele v Albrechticích. 

Pan Bronislav Palowski v roce 2011 při přebírání ceny JUDr. Václava Jíry z rukou tehdejšího předsedy svazu Ivana Haška

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *