ČT: Můj fotbal živě: Lučina přestřílela Albrechtice, dvěma brankami se blýskl Tomiček

Projekt Můj fotbal živě tentokrát zavítal do Moravskoslezského kraje. Ve třináctém kole 1.A třídy skupiny B vyhrála Lučina nad Baníkem Albrechtice 4:2 a ukončila sérii tří porážek za sebou. Hosté naopak po třech utkáních našli přemožitele. Mužem zápasu se stal domácí Kamil Tomiček, který skóroval dvakrát.

Baník vstupoval do souboje jako favorit, ale už v 16. minutě prohrával. Dlouhé autové vhazování Radka Tomička nezkrotil Žyla a Kamil Tomiček pohotově vstřelil osmý gól v sezoně. Ještě před přestávkou však srovnal po rohovém kopu Dorozla trestuhodně osamocený Chumchal.

Druhý poločas se nicméně odehrál pod taktovkou nováčka 1.A třídy. Ve 48. minutě zaskočil Tomiček z přímého kopu brankáře Laurenčíka, o osm minut později zdvojnásobil náskok střídající Kalmus a čtvrtou branku přidal hrající kouč Chlebek. Konečný výsledek následně stanovil nadvakrát z pokutového kopu Kvapil.

Zdroj: https://sport.ceskatelevize.cz/clanek/fotbal/2-liga/muj-fotbal-zive-lucina-prestrilela-albrechtice-dvema-brankami-se-blyskl-tomicek/5db56c96fccd259ea44b3a27?fbclid=IwAR3tAMbD_kR-XS61H_j6d8NKpTaCshzBdw_DNfz7AkYLtdUAXZK7321upJQ

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *