EUROFERTIL CUP IV. se opět velmi vydařil

Vážení přátelé, příznivci mládežnického fotbalu o víkendu, konkrétně v neděli 29. září se v areálu FK Baník Albrechtice uskutečnil již čtvrtý ročník fotbalového turnaje starších přípravek pod názvem EUROFERTIL CUP, který se opět velmi vydařil a vítězem tohoto turnaje se stal tým MFK KARVINÁ. Náš tým skončil na perfektním a skvělém třetím místě.

Turnaj starších přípravek pod názvem EUROFERTIL CUP se zúčastnilo celkem deset týmů, a to domácí Albrechtický výběr -FK Baník Albrechtice, FC Baník Ostrava (modrá), FC Baník Ostrava (bílá), SFC Opava, MFK Karviná, FK Fotbal Třinec, FC ODRA Petřkovice, SK Zašová, MFK Havířov a LKS Tworkov. Vítězem celého turnaje se stal tým MFK KARVINÁ.

Naši hráči skončili na perfektním a skvělém třetím místě, když v utkání o třetí místo porazili tým Petřkovic výsledkem 4:2. Nejlepším brankářem turnaje se stal Petr Fryčák z FC Baník Ostrava – bílá. Nejlepším hráčem Matyáš Barčák z MFK Karviná a nejlepším střelcem Sebastián Van Den Ede z SK Zašová.

EUROFERTIL 2019 se velmi vydařil. Vyšlo počasí. V našem areálu bylo plno. Krásné počasí, parádní výkony všech týmů. Luxusní návštěva ligových borců Baníku Ostrava Daniela Holzera a Patrizia Stronatiho, kterým moc děkujeme za návštěvu. To vše přispělo k tomu, že se čtvrtý ročník velmi vydařil. Samozřejmostí byl také skvělý bufet o který se postaral Tomáš Pařík a také rodiče dětí, kteří se jako vždy postarali o stánek s kávou čajem a dezerty. A klobásek, které měl na starost Marián Chmiel.

Už teď se nemůžeme dočkat všichni dalšího ročníku tohoto velmi vydařeného turnaje. Děkujeme všem sponzorům, kteří na tento turnaj přispěli, jelikož bez nich by tento turnaj nemohl být. 

Výsledky Baníku:

  • Baník Albrechtice – FC ODRA Petřkovice 0:2
  • Baník Albrechtice – SFC Opava 5:0
  • Baník Albrechtice – MFK Havířov 1:1
  • Baník Albrechtice – FC Baník Ostrava modrá 0:5
  • Semifinále: Baník Albrechtice – MFK Karviná 0:7
  • O celkové 3. místo: Baník Albrechtice – FC ODRA Petřkovice 4:2

Konečné pořadí EUROFERTIL CUP IV.:

  1. MFK Karviná
  2. FC Baník Ostrava bílá
  3. FK Baník Albrechtice
  4. FC ODRA Petřkovice
  5. MFK Havířov
  6. FC Baník Ostrava modrá
  7. SK Zašová
  8. FK Fotbal Třinec
  9. LKS Tworkov
  10. SFC Opava

Trenér Baníku Miroslav Culinka: „Premiérové umístění na domácím turnaji Eurofertil Cup. O to víc potěší, že kluci si v zápase o třetímísto poradili téměř bez trenérské pomoci. Hezké individuální akce, kluci si dovolili spoustu kliček a kromě jednoho zápasu, v soubojích jeden na jednoho dominovali po celou dobu turnaje. Toto nás trenéry těší více než celkové umístění.“

One thought on “EUROFERTIL CUP IV. se opět velmi vydařil

  1. FTs8x6ZDhDxCEbuePkllNTrTyzBgCmwail2dmtSYxe9O9ZzkYjDn0UL37vkTOBWKOaqOyrn1xPBEGyprrmPjUvJx3VLLzPrQ4Rn704ZTI

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *