Změny v realizačním týmu mužů Baníku

V minulých dnech došlo ke změně v realizačním týmu A mužů FK Baník Albrechtice, a to přesně u postu vedoucího mužstva. Nutno dodat, že kdo neví, tak Vás informujeme, že A mužstvo Baníku má od začátku této sezony i nového asistenta trenéra.

Jak již bylo zmíněno. V minulých dnech byl odvolán vedením FK z funkce vedoucího mužstva mužů Baníku David Ciesla. Novým vedoucím mužstva a dá se říci „staronovým“ byl jmenován Marián Chmiel, kterého si se souhlasem vedení klubu navrhl i hlavní trenér Baníku Radek Nešpor.

Nově zvolený vedoucí mužstva Marián Chmiel, kterého si po odvolání Davida Ciesly navrhl se souhlasem vedením klubu hlavní trenér Baníku Radek Nešpor, nejde do neznámá, jelikož již před několika lety tuto funkci vykonával. Ve své funkci v minulých letech „staronový“ vedoucí mužstva vykonával skvělou a spolehlivou práci, proto taky byl navržen jako první do funkce vedoucího mužstva po odvolání minulého vedoucího mužstva (David Ciesla).

Jak jsme i zmiňovali výše, tak od nové sezony Baníku byl realizační tým rozšířen o nového asistenta trenéra, kterým je Jaroslav Vlček. Zmiňovaný Jaroslav Vlček odehrál v našem klubu v dobách divizní éry několik sezón a je i jedním z trenéru naši mladší přípravky.

Aktuální složení realizačního A mužstva Baníku:

Hlavní trenér: Radek Nešpor
Asistent trenéra: Jaroslav Vlček
Trenér brankářů: Aleš Hekera
Masér, kustod a zdravotník: Marek Chmiel
Vedoucí mužstva: Marián Chmiel

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *