Ohlédnutí za Albrechtickým fotbalovým kempem

Ve dnech 25. – 28. července se uskutečnil 3. ročník Albrechtického fotbalového kempu. Po čtyři dny se do našeho areálu sjíždělo 47 dětí jak z našeho fotbalového klubu, tak také z klubů okolních. Začátek byl vždy od 8.30 hodin a rodiče si děti vyzvedávali v 17 hodin. Kluci a děvčata si užili spoustu zábavy, sportovního vyžití, turnaj v minigolfu a také různých soutěží ať už pohybových tak také vědomostních.

Počasí bylo neúprosné, jelikož nás po celou dobu kempu bičovalo sluníčko ze všech stran a teploty se pohybovaly kolem 30 stupňů. Nejnabitější byl sobotní den, kdy k nám zavítal bývalý ligový fotbalista a držitel dvou mistrovských titulů (FC Baník Ostrava, FC Viktoria Plzeň) pan Aleš Neuwirth. Děti si s ním užili tiskovku, autogramiádu a také odpolední trénink. Sobotní večer pak patřil opékání parků s rodiči a stanování v areálu FK BANÍK. 

„Jsme strašně moc rádi, že si děti kemp užili se vším všudy a všichni se vrátili domů bez zranění. Přes obrovské vedra se děti statečně držely a my jsme dodrželi plán programu do puntíku. Je moc fajn, že děti nezanevřou na fotbal a sport jako takový ani o prázdninách,“ okomentoval dění na kempu trenér Lukáš Hawlasek.

Obrovský dík patří všem partnerům kempu a to hlavně NADACI ČEZ, NADACI OKD, STONAVSKÉ RESTAURACI a firmě JOMA. Díky kterým je kemp finančně dostupný pro všechny děti. Na kempu se podíleli trenéři z našeho Albrechtického fotbalového klubu a také bývalý trenér FC BANÍK OSTRAVA Zdeněk Grygar, za což si zaslouží kluci velký obdiv.

Už teď se těšíme na 4. ročník kempu, který se příští léto zase určitě uskuteční.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *