Sportovní den pro děti z MŠ Albrechtice

Ve středu dopoledne uspořádali naši trenéři sportovní den, který byl určen dětem z naší mateřské školky. Celkem se na našem obecním hřišti prohánělo skoro 60 dětí. Pro děti byly připravené různé disciplíny jako je opičí dráha, soutěže ve střelbě na branku a všeobecné pohybové aktivity kde byla využita spousta pomůcek, takže pro děti to bylo opravdu pestré.

Tohoto tréninku se zúčastnil také náš skvělý parťák Zdeněk Grygar, který vždy do našich akcí přinese svěží vítr a spoustu inovací z kterých potom můžeme čerpat také v našich fotbalových trénincích či při podobných akcích pro děti.

Sportovní dopoledne si všichni trenéři užili společně s dětmi, bylo to moc hezké sportovní dopoledne a doufáme, že se s dětmi z naší MŠ budeme vídat čím dál tím častěji.

„Středeční dopoledne strávili naši trenéři ve společnosti dětí z MŠ Albrechtice. Děti si užily spoustu zábavy a pohybu. Jsme moc rádi, že jsme mohli využít opět služeb trenéra Zdeňka Grygara, děkujeme. Bylo to moc krásné sportovní dopoledne,“ řekl krátce k velmi povedenému dni trenér mládežnických mužstev Baníku Lukáš Hawlasek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *