Příprava pokračuje: V neděli proti Gascontrolu Havířov

Zimní příprava Baníku pokračuje. V neděli 17. února čeká na svěřence Radka Nešpora další zápas –  v pořadí již třetí. V neděli po obědě se na umělé trávě v Havířově – Prostřední Suché střetnou s týmem hrající Okresní přebor OFS Karviná – FK Gascontrol Havířov. Utkání má výkop ve 14 hodin.

Albrechtičtí mají za sebou dva přípravné duely s bilancí dvou výher. Před vlastními fanoušky se na domácí umělé trávě střetli v prvním utkání v rámci zimní přípravy s polským týmem LKS Błyskawica Kończyce Wielkie. V tomto duel nevyšel Baníku vůbec první poločas, když prohrávali již 0:3. Baník však ve druhém poločase zabral a zaslouženě utkání otočil ve svůj prospěch na konečných 4:3.

Druhým týmem ve druhém utkání v zimní přípravě byl albrechtickým fotbalistům lídr 1. B třídy skupiny C, a to tradiční soupeř Baníku v přípravě – TJ Depos Horní Suchá. Utkání se hrálo na nové umělé trávě v Horní Suché. Toto střetnutí obou týmů, kdy pro oba to byl první souboj na nové umělé trávě skončilo zaslouženým vítězstvím Baníku výsledkem 2:4.

Ale zpět k neděli. Tým FK Gascontrol Havířov hraje nejnižší soutěž – Okresní přebor OFS Karviná a po podzimu figuruje na poslední 12. pozici s šestibodovou ztrátou na jedenáctou Viktorii Bohumín. Nutno dodat, že tým Gascontrolu se od nové sezóny nově buduje a je plný mladých hráčů. Šlo vidět, že ke konci podzimu již byli výsledky tohoto týmů o hodně lepší nez na začátků, a tak se dá čekat v neděli utkání s mladým týmem, který i když je poslední v tabulce nejnižší soutěže, že to nebude lehké utkání.

Přípravné utkání FK Gascontrol Havířov – FK Baník Albrechtice startuje v neděli 17. února od 14:00 hodin na umělé trávě Městského fotbalového areálu v Havířově – Prostřední Suché. Přijeďte naše hráče podpořit!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *