Setkání bývalých a současných hráčů fotbalového klubu Baník Albrechtice se opět vydařilo

V roce 2017 v sobotu 25. listopadu se zrodila nová fotbalová tradice, která měla pokračování i v roce 2018. V sobotu 24. listopadu 2018 se uskutečnilo na stadionu FK Baník Albrechtice opět pravidelné setkání bývalých hráčů našeho A mužstva a současných a bývalých funkcionářů klubu fotbalového klubu Baník Albrechtice. Nejdříve se odehrálo na umělé trávě utkání mezi bývalými hráči proti současným hráčům A mužstva, které skončilo výsledkem 5:1 ve prospěch současného týmů Baníku a poté následovalo společné posezení v bufetu na hřišti v Albrechticích.

V sobotu 24. listopadu, jak již bylo zmíněno, se opět po roce uskutečnilo setkání bývalých a současných hráčů fotbalového klubu Baník Albrechtice, když si oba týmy zahráli proti sobě na umělé trávě a poté opět nechybělo společné posezení na hřišti Baníku v místním bufetu. Utkání skončilo vítězstvím 5:1 ve prospěch současného týmů Baníku. Poločasový stav byl 1:1.

 Přátelské utkání mezi bývalými hráči a současnými hráči Albrechtic se hrálo na umělé trávě v Albrechticích s časem 2 x 45 minut. Utkání tedy skončilo výsledkem 5:1 pro současný tým Baníku, ale nešlo ani tak o výsledek, ale o to si přátelský zahrát a poté společné v bufetu na hřišti posedět. Za současný tým Baníku se prosadil Michal Kvapil 2, Daniel Žyla, Jan Kociolek, Tomáš Izaiáš a za bývalý tým se prosadil Jaroslav Goj.

Další setkání zase za rok se uskuteční v sobotu 23. listopadu 2019 a začátek utkání je opět ve 14 hodin.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *