Naše mužstva starší a mladší přípravky mají za sebou zimní soustředění

Ve dnech 22. – 25. února 2018 se týmy starší a mladší přípravky zúčastnili zimního soustředění v Komorní Lhotce. Čekal na ně perfektně připravený penzion Zátiší, který se nachází v krásné přírodě mezi kopci. Díky ideálnímu „svahu“ přímo v areálu si děti užily také zimních radovánek. 

Po čtvrtečním podvečerním příjezdu dětí s rodiči, byla na týž den vyhlášena volná zábava, aby hlavně děti nabraly síly na náročné dvoufázové tréninky, které je čekaly v pátek a v sobotu. 

„Při dopoledních trénincích jsme pilovali převážně pohyb, koordinaci, sílu, rychlost v těch odpoledních kdy už měla každá kategorie celou halu pro sebe, jsme se hodně zaměřovali na práci s míčem a také samotnou hru. Co se týče tréninků tak jsme plně spokojeni. Odtrénovali jsme vše, co jsme chtěli, k čemuž nám sportovní hala v Komorní Lhotce zcela vyhovovala,“ prozradil trenér Hawlasek Lukáš.

Soustředění nebylo jen o fotbálku, ale také si kluci zahráli bowling a byl pro ně připraven výborný fotbalový kvíz, ve kterém změřili síly smíšené týmy. Některé odpovědi byly opravdu perlou soustředění, stejně tak smyšlené názvy těchto týmů. 

V neděli kdy celé soustředění vyvrcholilo si naši kluci z mladší a starší přípravky zahráli přípravné zápasy proti MFK Karviná, což jsme brali jako velké zpestření na závěr. 

„Jsme moc rádi, že soustředění se obešlo bez úrazů a všichni se mohli vrátit spokojeně domů. Velký dík patří personálu penzionu Zátiší a také vstřícným lidem ve sportovní hale, kteří nás každý den vítali s úsměvem. Obrovský dík patří p. Stanislavu Kowalskému, díky kterému měly děti soustředění z části dotováno a tak se soustředění mohlo zúčastnit co nejvíc dětí. Skvělí byli také samotní rodiče, kteří opět utvořili perfektní partu. O tréninkovou náplň se postarali naši trenéři přípravek Hawlasek Lukáš, Smiga Radim, Mato Ondřej, Miczka Roman, Chmiel Marek a Roudenský Roman. O velké spokojenosti s touto lokalitou svědčí také to, že příští rok se do Komorní Lhotky vracíme už potřetí a velice rádi, máme zde všechno, co potřebujeme,“ uzavřel hodnocení trenér Hawlasek Lukáš.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *