II. ročník Albrechtického fotbalového kempu – I. turnus – Den po dni

Druhý ročník Albrechtického fotbalového kempu má za sebou již první turnus, kterého se zúčastnilo celkem třicet děti ročníků 2010, 2011 a 2012. První turnus druhého ročníků Albrechtického fotbalového kempu se konal od pondělí 16. července do čtvrtku 19. července. Přinášíme Vám krátce v tomto článků informace den po dni doplněné vždy o pár fotek z tohoto prvního turnusu Albrechtického fotbalového kempu


Tradičně se kemp zahájil fotbálkem, kde byl vidět houževnatý výkon zelených borců, kteří nic nedarovali svým starším kolegům ve sparťanských barvách. Nejmenší borci v modrých dresech předvedli spoustu krásných akcí a kliček. Po výborném obědě navštívil fotbalový kemp Stonavský kouzelník Nikolas Kara.


Úvodní den kempu a hned dvě oslavy narozenin. Menší boreček Martin Kocourek oslavil v pondělí 16. července své krásné 8 narozeniny. Trenér Lukáš v pondělí 16. července slaví také své narozeniny, ale díky pokročilejšímu věku se nehodí uvádět věk tohoto oslavence. (1 foto)

Fotbalového kempu se neúčastní jen kluci, ale také jedna šikovná fotbalistka Áďa Súdná. Hračka týmu TJ Petřvald je velkou ozdobou kempu. (2 foto)


Druhý den Albrechtického fotbalového kempu zkomplikovalo počasí, ale i tak se děti nenudili. Dopoledne jsme zavítali do areálu Stonavské restaurace, kde probíhaly nelítostné mini golfové souboje. V týmové soutěži byla nejúspěšnější takřka domácí trojice Vincent Miczka, Oli Miczka a Adam Jelen. Poté si děti vychutnali skvělý oběd, který nám připravil kolektiv Stonavské restaurace. Trošku jsme zhřešili a kluci se mohli olizovat po kuřecím plátku a hranolkách. Za skvělé dopoledne děkujeme našemu sponzorovi Albrechtických přípravek p. Vojtěchu Legindimu.

Po přejezdu do Albrechtického fotbalového areálu následovalo vyhlášení golfového turnaje a týmový vědomostní test pod vedením trenéra Zdeňka, u kterého jsme se dozvěděli spoustu zajímavých informací. Pomaličku jsme začali tušit, že odpolední trénink nám zkomplikuje počasí a nakonec nás vytrvalý déšť vyhnal do místní školní tělocvičny. I přes tuhle malou komplikaci si děti mohly užít kvalitní trénink, který se skládal z pohybových soutěží a samozřejmě taky fotbálku. Budeme doufat, že zítra se nám počasí umoudří, abychom mohli navštívit Albrechtický ranč POHODA a děti si mohli užít den s koníky.


Poslední den prvního turnusu kempu byl ve znamení zlepšeného počasí. Netušili jsme, že tak zamračenému počasí jaké bylo dnes, budeme říkat super počasí. Ale hlavní je, že nám nepršelo a děti s jednodenním zpožděním navštívili, Albrechtický ranč Pohoda, kde si mohli na konících také zajezdit. Byl to moc hezký výlet, který si děti moc užily. V odpoledních hodinách se na našem hřišti konalo MS ve fotbálku, který ovládla Slovenská repre, před týmem Monaka. Třetí místo vyválčil tým FK Baník Albrechtice.

První turnus je tedy za námi. Jsme moc rádi, že se dětem líbilo a celý kemp se obešel bez úrazů. Děkujeme malým borečkům, že vydrželi až do konce i přes nepřízeň počasí. Byli jste skvělí a my už se teď těšíme na druhý turnus, který po zítřejším dni volna začne v sobotu.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *