Baník ve středu zahájí letní přípravu

Dovolená končí a již zítra ve středu 11. července vyběhnou fotbalisté Baníku Albrechtice k úvodnímu tréninku letní přípravy. Pouze měsíc mít svěřenci trenéra Jaroslava Goje na to, aby se připravili na nový ročník 1. A třídy skupiny B. Prvním testem bude pro Baníkovce již v pátek Český Těšín.

Relativně krátká dovolená, po které bude následovat čtyřtýdenní dril v rámci letní přípravy. Tak vypadá prozatímní scénář pro fotbalisty Baníku v letní přípravě, kteří před třemi týdny zakončili uplynulou sezónu.

Ve středu 11. července v odpoledních hodinách (17 hodin) se fotbalisté Albrechtic poprvé setkají v kabině na zahájení letní přípravy na sezónu 2018/2019. Co čeká Baníkovce během následujících týdnů? Hned v pátek se Baník představí v prvním přípravném duelu, kdy v domácím areálu přivítá tým Českého Těšína, hrající krajský přebor. O týden později, a to 21. července by se měli Baníkovci utkat v domácím prostředí s nováčkem krajského přeboru a ještě v minulé sezóně s protivníkem, a to s týmem TJ Havířov – Dolní Datyně. V průběhu dalšího víkendu (28. července) změří na domácím hřišti síly s nováčkem 1. B třídy skupiny C, a to se Záblatím.

Baníkovci by měli odehrát před úvodním utkáním ještě asi dva přípravné utkání, ale vše je zatím ve stadiu jednání. Jinak Baníkovci zahájí nový soutěžní ročník 11. srpna v sobotu na hřišti Jablunkova.

Prozatímní plán přípravných zápasů 2018

13.7. FK Baník Albrechtice – FK Český Těšín (Albrechtice, 18:00)

21.7. FK Baník Albrechtice – TJ Havířov-Dolní Datyně (Albrechtice, čas v jednání)

28.7. FK Baník Albrechtice – FK Slovan Záblatí (Albrechtice, 10:00)

Pozn. red.: Plán přípravných zápasů ještě není kompletní a může dojít ke změně i již domluvených utkání. Ovšem budete informování.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *