Nejlepším střelcem áčka je Antonín Chumchal

Statistický přehled podzimní části zakončíme pohledem na střelce, brankáře a karetní hříšníky.

Pět gólů v domácím prostředí a šest na hřištích soupeřů. Celkově jedenáct gólů stačilo Tondovi Chumchalovi k titulu nejlepšího albrechtického střelce v podzimní části 1. A třídy skupiny B. A další čísla?

Hráči s logem FK Baník Albrechtice na hrudi nastříleli na podzim celkem 21 gólů, o které se podělilo sedm fotbalistů. Nejpřesněji mířili jedenáctkrát Antonín Chumchal a čtyřikrát pak Tomáš Izaiáš. Chumchal Antonín byl nejlepším střelcem i v domácím prostředí s pěti zásahy a taktéž i na venkovních hřištích s šesti trefami. Albrechtičtí nastříleli na domácí půdě 12 branek, venku pouze 9.

V brankářských statistikách odchytal více utkání David Stach – odchytal jedenáct zápasů, pustil osmnáct střel a třikrát udržel čisté konto. Mladý Ondřej Mato, odchytal úvodní dva zápasy, ve kterých obdržel 10 gólů. Posun oproti minulému podzimu nastal ve statistice žlutých karet. Před rokem posbírali albrechtičtí hráči 21 žlutých kartónků, letos o tři více tedy 24. Pozitivem je že, Baníkovci ani jednou neviděli červenou kartu.

Střelci (celkem 21 doma + venku)

11 – Chumchal Antonín, 4 – Izaiáš Tomáš, 2 – Wojtyna Tomáš, 1 – Hovůrka Jan, Kociolek Jan, Marcol Petr, Lojek Jakub.

Střelci doma (celkem 12 gólů)

5 – Chumchal Antonín, 3 – Izaiáš Tomáš, 1 – Wojtyna Tomáš, Kociolek Jan, Marcol Petr, Lojek Jakub.

Střelci venku (celkem 9 gólů)

6 – Chumchal Antonín, 1 – Hovůrka Jan, Izaiáš Tomáš, Wojtyna Tomáš.

Brankáři

Mato Ondřej – 2 zápasy, 180 minut, 10 obdržených gólů

Stach David – 11 zápasů, 990 minut, 18 obdržených gólů, 3 čistá konto, 3 žluté karty

Žluté karty (celkem 24)

3 – Wojtyna Tomáš, Lojek Jakub, Stach David, 2 – Čižmář Filip, Čoček Ondřej, Chumchal Antonín, Izaiáš Tomáš, Kulhánek Martin, 1 – Edr Miroslav, Hovůrka Jan, Korzeniowski Marek, Žyla Daniel, Marcol Petr.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *