Baník zakončil letní přípravu turnajem v Dolních Datyních na druhém místě

Vrchol letní přípravy před prvním mistrovským zápasem mají Baníkovci již za sebou. V sobotu 5. srpna se zúčastnili turnaje pod názvem Memoriál p. Bronislava Kotuly a p. Aloise Švrčiny na hřišti týmů TJ Havířov – Dolní Datyně. Turnaje se zúčastnily čtyři týmy náš tým FK Baník Albrechtice, domácí tým TJ Havířov – Dolní Datyně, TJ Depos Horní Suchá a TJ Slovan Havířov. Náš tým skončil na tomto turnaji na druhém místě.

Sobotní turnaj začal utkáním domácího týmů proti týmu z Horní Suché. V tomto utkání zvítězilo domácí mužstvo poměrem 8:0. Naši hráči se v prvním utkání střetli s týmem hrající okresní přebor, a to TJ Slovan Havířov, který vyprovodili vysokým výsledkem 9:1. Tím pádem bylo jasné, že o třetí místo se utká tým Horní Suché proti Slovanu Havířov a ve finále se střetnou Baníkovci s domácím týmem.

Utkání o třetí místo vyšlo lepé hráčům Horní Suché, kteří svého soupeře TJ Slovan Havířov porazili výsledkem 4:0. V zápase o první místo byli úspěšnější domácí hráči, kteří po nerozhodném prvním poločase porazili náš tým výsledkem 5:2. Náš tým tak skončil na tomto turnaji na 2. místě a teď jej čeká již první domácí mistrovské utkání ve velkém derby se Stonavou.

Shrnutí sobotního turnaje:

Semifinále

TJ Dolní Datyně – TJ Depos Horní Suchá 8:0 (3:0)

FK Baník Albrechtice – TJ Slovan Havířov 9:1 (3:1)

Finále

TJ Dolní Datyně – FK Baník Albrechtice 5:2 (1:1)

O 3. místo

TJ Depos Horní Suchá – TJ Slovan Havířov 4:0 (2:0)

Nejlepší ocenění turnaje:

Nejlepší brankář: Tomáš Lincer (TJ Depos Horní Suchá)
Nejlepší hráč: Michal Jaworek (TJ Dolní Datyně)
Nejlepší střelci: Petr Kubiena, Michal Jaworek, Tomáš Gistinger (všichni TJ Dolní Datyně), Antonín Chmuchal, Jan Kociolek (FK Baník Albrechtice) – 3 branky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *