Pátek bude patřit duelu proti Českému Těšínu

Třetí přípravný duel mají před sebou svěřenci Jaroslava Goje. Opět na domácím trávníku vyzvou už v pátek 28. července od 17:30 hodin papírově nejtěžšího soupeře v letní přípravě, a to tým FK Český Těšín. Toto třetí přípravné utkání se hraje opět na domácím hřišti v areálu FK Baník Albrechtice v pátek 28. července od 17.30 hodin.

Po středečním domácím druhém přípravném utkání s týmem hrající krajský přebor SK Dětmarovice, kdy Baníkovci prohráli po divoké přestřelce hokejovým výsledkem 5:7, dorazí v pátek 28. července do Albrechtic další účastník krajského přeboru MSKFS, a to tým FK Český Těšín.

Tým Českého Těšína odehrál zatím také v letní přípravě dvě přípravná utkání, a to nejdříve s devatenáctkou FK Fotbal Třinec, kdy prohrál 2:1 a poté s týmem Dobratic na jeho hřišti, když tým trenéra Richarda Beneše prohrál 4:0.

Třetí přípravný zápas Baníku začíná v pátek 28. července v 17.30 hodin v areálu FK Baník Albrechtice. Přijďte podpořit naše hráče a navštivte tak utkání FK Baník Albrechtice – FK Český Těšín a uvidíte, jak se fotbalisté A mužstva připravují na novou sezónu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *