Čtvrtým soupeřem v přípravě bude devatenáctka MFK Havířov

Čtvrtý test čeká na svěřence Jaroslava Goje. Po pátečním utkání proti Českému Těšínu se fotbalisté Albrechtického Baníku představí ve středu odpoledne v dalším přípravném zápase. Opět se představí na domácí půdě, kde změří síly s devatenáctkou MFK Havířov. Začátek středečního přípravného utkání je v 17.00 hodin. 

Po dvou mužstvech z krajského přeboru (Dětmarovice, Český Těšín) a 1. B třídy skupiny C (Horní Suchá) je nyní na pořadu konfrontace s mladíky – MFK Havířov U19.

Baníkovci zatím tak odehráli již tři zmiňovaná utkání, ve kterých jednou vyhráli a dvakrát prohráli. Nejdříve v prvním přípravném utkání vyhráli nad Horní Suchou (6:3). Poté přišil dvě prohry s týmy z krajského přeboru. Nejdříve s týmem Dětmarovic (5:7) a v posledním přípravném utkání s Českým Těšínem (0:8).

Čtvrtý přípravný zápas Baníku začíná ve středu 2. srpna v 17.00 hodin v areálu FK Baník Albrechtice. Přijďte podpořit naše hráče a navštivte tak utkání FK Baník Albrechtice – MFK Havířov U19 a uvidíte, jak se fotbalisté A mužstva připravují na novou sezónu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *