Áčko zná plán letní přípravy

Fotbalové volno se pomalu, ale jistě, blíží ke svému konci. Několik posledních dnů před začátkem letní přípravy A týmu Baníku Vás seznámíme s jejím programem.

Dovolená končí albrechtickým fotbalistům v pondělí 17. července, kdy se budou hlásit k prvnímu tréninku letní přípravy, ve které se budou připravovat na nový ročník 2017/2018. Moc času na velké rozkoukávání fotbalisté Albrechtic v přípravě mít nebudou, jelikož první kolo 1.A třídy čeká Baníkovce již v neděli 13. srpna, kdy se představí na domácí půdě ve velkém derby se Stonavou a tomu je také přizpůsobena příprava.

Fanoušci Baníku mají sedm příležitosti, jak vidět své oblíbené hráče na hřišti při přípravném utkání, o čemž se můžete přesvědčit níže v rozpise přípravných utkání. Podotýkáme, že v plánu může a pravděpodobně bude docházet k drobným změnám, proto pro nejnovější informace sledujte naše stránky.

Program letní přípravy:

Pondělí 17.7. / Zahájení letní přípravy

Sobota 22.7. / FK Baník Albrechtice – TJ Depos Horní Suchá (Albrechtice, 10:00)

Středa 26.7. / FK Baník Albrechtice – SK Dětmarovice (Albrechtice, 17:00)

Pátek 28.7. / FK Baník Albrechtice – FK Český Těšín (Albrechtice, 17:30)

Středa 2.8. / FK Baník Albrechtice – MFK Havířov U19  (Albrechtice, 17:00)

Sobota 5.8. / Turnaj TJ Havířov – Dolní Datyně

Poznámka: Program přípravy nemusí být definitivní. Soupeři, časy a termíny se mohou změnit. O případných změnách budeme ihned informovat.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *