1.A třída zná své účastníky

1.A třída skupiny B už zná všech 14 účastníků. Výčet našich soupeřů A mužstva mužů Baníku pro sezonu 2017/2018 je kompletně znám. Z vyšší soutěže spadl z Krajského přeboru k nám tým TJ Vendryně. Do Krajského přeboru postoupil tým FC Vratimov. Sestupujícím se staly týmy TJ Petřvald na Moravě a AFC Veřovice. Nováčkem jsou mimo sestupující tým TJ Vendryně dva postupující z 1.B tříd skupina C a D, a to 1. FK Spartak Jablunkov, TJ Jistebník a staronovým nováčkem po roční pauze je tým TJ Sokol Hrabová, který postoupil z 1.B třídy skupiny B a po postupu se vyměnil z naši skupiny B s Hlubinou, která bude hrát 1.A třídu skupiny A.

Nováčkové soutěže jsou tedy postupující z 1.B tříd skupiny C a D, a to 1. FK Spartak Jablunkov (1.B třída sk. C), TJ Jistebník (1.B třída sk. D), TJ Sokol Hrabová (1.B třída sk. B – výměna z 1.A třídy sk. A s Hlubinou) a sestupující tým z Krajského přeboru TJ Vendryně.

V příští sezoně tak opět minimálně uvidíme několik zajímavých utkání s týmy, kteří leží v naší blízkosti, a to s týmem Dolní Datyně, uvidíme i opět velké derby se Stonavou. O tom, kdy se uskuteční, rozhodne los, který Vám samozřejmě přineseme.

Účastníci 1.A třídy sk. „B“ pro ročník 2017/2018

FK BANÍK ALBRECHTICE
SK Stonava
TJ Dobratice
SK Brušperk
TJ Bystřice
TJ Havířov – Dolní Datyně
TJ Vendryně
TJ Sokol Hrabová
1. FK Spartak Jablunkov
TJ Sokol Dobrá
TJ BDSTAV Sedliště
TJ Jistebník
FC Libhošť
1. SC Staré Město

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *